Bezorgen Leeuwarden BHT

Het bezorgen van je product uitbesteden?

Focus

Focus meer op je onderneming

Vertrouwen

Een betrouwbare bezorgdienst

Geniet

Ontneem jezelf bezorg stress
eigenaar bob's handel & transport

Ontdek de vrijheid van uitbesteden

Veel ondernemers kampen met hetzelfde probleem. Hoe krijg ik mijn product van A naar B. Een nieuwe bus aanschaffen? Dat betekent extra personeel en resulteert in meer kosten en verantwoordelijkheden. Een bus huren? Dat staat gelijk aan te hoge kilometer kosten en een hoop administratief gedoe. En daarnaast, wie let er dan op de zaak? Of toch even gauw heen en weer rijden, voor de zoveelste keer..


Het onderbreekt je focus en de lust om te ondernemen voor je eigen bedrijf, daarvoor ben je tenslotte ondernemer geworden. De bezorging van je product is een onderwerp dat moet gebeuren, maar je wil er eigenlijk het minst mee bezig zijn. Het zelf in handen houden van de bezorging zorgt voor weinig structuur in je onderneming. Je wil het eigenlijk uit besteden. Maar aan wie?


Uit eigen ervaring met bezorgers weet je dat het vaak niet het juiste visite kaartje voor je bedrijf is. De meeste bezorgers rijden in een afgedankte bus, vol met deuken en de bus heeft waarschijnlijk nog nooit een wasstraat van binnen gezien. Daar wil je eigenlijk niet je product aan mee geven, want een bezorger dat zo met z’n eigen middelen omgaat, kan ook niet met de middelen van een ander omgaan.


En nu? Je wil meer tijd in je onderneming stoppen en het bezorgen van je product uitbesteden aan een representatief bezorgbedrijf.. Jij, als ondernemer, bent bij Bob’s handel & transport aan het juiste adres!

Transport in Leeuwarden

Waarom Bob's handel & transport?

Wat maakt Bob’s handel & transport nou anders dan alle andere bezorg en koeriers bedrijven? Ik zal het je vertellen.. Bob van Bob’s handel & transport heeft al meer dan 8 jaar werkervaring als chauffeur/bezorger.

Jij, als klant, wordt zeer gerespecteerd, en dat blijkt uit de drang om alle opdrachten goed uit te voeren. Bob zorgt ervoor dat de bus er altijd netjes uitziet. Elke week wordt de bus gewassen en van binnen schoongemaakt, zo raakt je product niet vies of beschadigd.

Alle voordelen van Bob’s handel & transport op een rijtje:

  • Bob is een harde en nauwkeurige werker
  • Zeer klantvriendelijk
  • Representatief
  • Veilig in het verkeer
  • Strakke communicatie met u en de klant


Kortom, een echt visitekaartje voor je bedrijf. Jij kan er op vertrouwen dat je product onbeschadigd op het juiste adres wordt bezorgd. 

Transport in Leeuwarden

Onze reguliere koeriersdiensten waren niet beschikbaar en er moest met spoed een pakket van Friesland naar Brabant. Bob's Handel & Transport heeft het snel, professioneel en met zorg opgelost zodat we verder konden. Goede communicatie. Top!

Bart Franken

Offerte zakelijk bezorgen

''lokale ondernemer''

Bob is een lokale ondernemer en een echte Leeuwarder. Ik kom dan ook graag met u in contact. Voelt u zich aangesproken door mijn verhaal? Schroom dan niet en vul het onderstaande formulier in. Wie weet zit er een langdurige en structurele samenwerking in ons verschiet!


Tot snel,

Bob  

Bob voor de ondernemer in Leeuwarden

Transport Leeuwarden