Transport in Leeuwarden

Over Bob's handel & transport

De specialist voor transport in Leeuwarden

Missie

Bob's handel & transport is een transport bedrijf en is er voor de klant die zelf geen vervoer heeft of het transport wil uitbesteden. Al ruim 8 jaar lang voeren wij opdrachten uit voor de particuliere klant, zakelijke klant en de studenten in Leeuwarden.


Wij vervoeren jouw meubel, product of inboedel zodat jij het zelf niet hoeft te doen. Zo voorkom je vieze handen, lichamelijke klachten en bespaar je veel tijd en geld. 


De diensten van Bob's handel & transport zijn uniek. Wij staan altijd klaar voor een praatje, denken graag met je mee en werken met een glimlach. Ook vinden wij het belangrijk dat de product onbeschadigd op bestemming komt. Daarom werkt Bob's handel & transport met verhuisdekens, spanbanden en steekwagens. En mocht het toch zijn dat je product is beschadigd? Dan zijn wij gedekt voor de schade met de juiste verzekering. 


Onze drijfveer om dit werk elke dag te doen, en wat het zo leuk maakt, is de glimlach van de klant wanneer de bezorging plaats vindt. Het is bijzonder om te ervaren hoe blij de klant is met een nieuwe aankoop. Dit geeft ons een goed gevoel. 

Ons team

eigenaar bob's handel & transport

Bob

Eigenaar Bob's handel & transport

Onze diensten

Transport particulier leeuwarden

Particulier transport

Meubeltransport, grofvuil transport,

kleine verhuizingen

Transport maatwerk zakelijk

Zakelijk transport

Transport op maat, pakketdiensten, opslag, uitbesteding

Meubel bezorging

Studenten transport

Studenten verhuizingen, meubel transport, Engels sprekend

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Franciska - FrancisbyFB
Geweldige service! Na 3 mislukte pogingen om onze nieuwe tafel op ons kantoor te krijgen kwam bobshandelstransport als redder in nood. Onze tafel was super snel geleverd met ook nog een top service. Als je opzoek bent naar een goed en betrouwbaar transport bedrijf is bobshandeltransport een echte aanrader.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Eddy
Bobby heeft de verhuizing van mijn vader gedaan naar een aanleunwoning. Bobby is heel precies in wat hij doet en ging voorzichtig met de spullen om. 5 sterren meer dan waard. Heel erg bedankt voor je goede service Bobby.
Kleine verhuizingen
Ms. Nameless
Add Your Stars
Rick Fernee
Super goeie, en snelle service! Aantal dagen geleden via marktplaats een tafel gekocht. Deze is vandaag keurig door Bob’s Handel & Transport afgeleverd. Erg blij mee!
Ms. Nameless
Add Your Stars