Algemene voorwaarden Bob's handel & transport

Bob's transport Leeuwarden

- Bij het aanvragen van de opdracht ga je akkoord met de privacy policy.

- Het aangeven van een voorkeur datum biedt geen garantie dat de opdracht daadwerkelijk die dag wordt uitgevoerd. Datum besluit gebeurd in onderling overleg met de klant en Bob's handel & transport.

- Na het indienen van je opdracht streeft Bob's handel & transport ernaar om je inzending binnen 2 uren te beantwoorden. 

- Bob's handel & transport kan voor een juiste prijs en werk bepaling vragen naar meer informatie omtrent het voorwerp, adres gegevens, werk situatie t.b.v. het aannemen van de opdracht. 

- Opdracht wordt uitgevoerd wanneer de klant en Bob's handel & transport een akkoord aangaan.

- De klant betaald nadat de opdracht is uitgevoerd. 

- Bob's handel & transport is niet verantwoordelijk voor schade aan het betreffend voorwerp doormiddel van tillen door een andere partij. 

- Bob's handel & transport biedt de service om het betreffend voorwerp bij u in huis of rondom uw huis te plaatsen. Bob's handel & transport is niet verantwoordelijk voor schade aan uw huis of tuin bij het naar binnen tillen van het betreffende voorwerp. 

- Bob's handel & transport is verzekerd voor schade tijdens het transport. 

- De prijs van de opdracht wordt bepaald door Bob's handel & transport en wordt bepaald doormiddel van de gegevens die de klant verstrekt. Als blijkt dat de klant onjuiste of ontbrekende gegevens heeft verstrekt dan wordt hiervoor een extra bedrag in rekening gebracht van tussen de €10 - €50. 

- Als het betreffend voorwerp niet alleen door Bob's handel & transport getild kan worden dan is de klant verplicht om te helpen. Kan de klant niet tillen door medische problemen dan dient de klant vervanging te regelen om te helpen met tillen. Dit dient gebeurd te zijn alvorens de opdracht wordt uitgevoerd. Is dit niet het geval dan wordt de klant een bedrag in rekening gebracht van tussen de €10 - €50. 

- Bij een onveilige en/of onhygiënische werkgebied(en) en/of situatie(s), heeft Bob's handel & transport de bevoegdheid om direct te stoppen met de werkzaamheden. De klant krijgt de mogelijkheid om binnen 30 minuten het onveilige en/of onhygiënische werkgebied(en) en/of situatie(s) te verbeteren. Voor de 30 minuten waarmee Bob's handel & transport stil staat wordt €20 in rekening gebracht. Bob's handel & transport keurt opnieuw het werkgebied(en) en/of situatie(s). Als er geen verbetering is wordt de opdracht geannuleerd en wordt het betreffende voorwerp terug gebracht naar de verkoper. 

- Bij het tillen, verrijden, verslepen of andere vervoer of til technieken wordt er geluisterd naar de instructies van Bob's handel & transport. Dit om schade aan voorwerp, mens en dier te voorkomen. 


Laatste update 6-12-2022.